Joensuunkatu 10, 24100 Salo. Myymälä avoinna ma-to 9.00 - 17.00, pe 9.00 - 18.00 ja la 9.00 - 14.00

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste.

1 Rekisterin nimi

Kone-Glans Oy asiakas- ja palvelurekisteri

2 Rekisterinpitäjä

Kone-Glans Oy 

Y-tunnus: 0139284-3

www.kone-glans.fi

Joensuunkatu 10, 24100 SALO

Puh. 0403 001 050

info@kone-glans.fi

3 Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään Kone-Glans Oy:n asiakassuhteiden hallintaan ja ylläpitämiseen. Kone-Glans Oy voi käyttää ja luovuttaa rekisterin tietoja henkilötietolain (523/99) mukaisesti esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksiin tai luototuksen yhteydessä, ellei asiakas ole erikseen kieltänyt tietojensa luovutusta. Kone-Glans Oy voi asiakkaan suostumuksella käyttää tietoja kohdennettuun sähköiseen markkinointiin. Lisäksi tietoja voidaan kerätä tilastotarkoituksiin ja käyttää palvelun kehittämiseen.

4 Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi ja yhteystiedot sekä muut asiakassuhdetiedot, kuten asiakkaan ostohistoria ja markkinointisuostumukset tai -kiellot.

5 Rekisterin tietolähteet

Asiakkaan oma ilmoitus, rekisteröinti tai osto-/asiointitapahtuma sekä henkilötietopalveluja tarjoavat yritykset ja viranomaiset, kuten Suomen Asiakastieto Oy:n luottorekisteri tai Väestörekisterikeskus.  

6 Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja voidaan luovuttaa tai siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle henkilötietolain ja luottotietojen käsittelyä koskevien säännösten mukaisesti asiakassuhteen hoidon yhteydessä.

7 Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä säilytetään sähköisenä tietokantana suojatussa tietojärjestelmässä, jota käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan tietojärjestelmän käyttö ja ylläpito kuuluu. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. 

8 Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna Kone-Glans Oy:lle (yhteystiedot ks. rekisterinpitäjä). 

9 Rekisteritietojen korjaaminen

Virheellisistä tiedoista voi esittää korjauspyynnön rekisterinpitäjälle. Asiakas voi kieltää tietojensa käyttämisen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle. 

Tilaa uutiskirjeemme

Saat aina uusimmat asiakastiedotteemme ja tarjouksemme kätevästi sähköpostiisi!

© Copyright 1955-2017 Kone-Glans — Yli 60 vuotta luotettavaa konekauppaa!


Maksuturvan verkkomaksu

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä