Joensuunkatu 10, 24100 Salo. Myymälä avoinna ma-to 9.00 - 17.00, pe 9.00 - 18.00 ja la 9.00 - 14.00

Info

Suoraan maahantuojalta - miksi maksaisit liikaa? 

Kone-Glans Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli 60 vuoden ajan pääasiassa piha- ja puutarhakoneiden maahantuojana. Viime vuosikymmeninä tuotevalikoimamme on laajentunut muun muassa ajoneuvoihin, kylpyhuonekalusteisiin, pelletti- ja puu-uuneihin sekä moniin muihin piha- ja sisustustuotteisiin. Olemme tuotteidemme oma maahantuoja, millä varmistamme asiakkaillemme edulliset hinnat. Pitkät monivuotiset valmistaja- ja tehdassuhteemme takaavat myymillemme tuotteille parhaan mahdollisen hinta-, laatu- ja ominaisuustason.  

Myymälämme sijaitsee Salossa Joensuunkadulla ja on auki arkipäivinä klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-14. Verkkokauppamme on tietysti auki 24/7.  

Toimitusehdot, takuut

Toimitamme tuotteet Postin, Matkahuollon tai Kiitolinjan välityksellä. Verkkokauppamme kassalla voit valita itsellesi edullisimman tai sopivimman toimitustavan. Toimituskustannukset riippuvat tilauksen tuotteiden yhteispainosta ja -tilavuudesta. Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet liikkeestämme Salosta, jolloin toimituskuluja ei tietenkään tilaukseen tule.

Lisätietoja saat Toimitus- ja takuuehdot -sivulta.

Maksutavat

Tilauksesi voit maksaa verkkokaupassamme turvallisesti Maksuturvan kautta kaikilla yleisimmillä suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla (Nordean E-maksu, Osuuspankin Verkkomaksu, Aktian verkkomaksu, Ålandsbanken E-maksu, Säästöpankin verkkomaksu, Handelsbanken Verkkomaksu, S-pankin Verkkomaksu ja Oma Säästöpankin verkkomaksu), korttimaksulla (Visa, Visa-electron, Mastercard, Eurocard) sekä Svea WebPay laskulla tai erämaksulla. 

Lisäksi maksuvaihtoehtoina ovat Nordean Nettiluotto, Postin postiennakko, Matkahuollon Bussiennakko ja Postin jälkivaatimus sekä tietenkin liikkeessä käteismaksu. 

Valitessasi maksutavaksi Svea laskun tai erämaksun voi tilauksesi yhteishinta olla maksimissaan 3.000 euroa.

Nordean Nettiluotto on tarkoitettu yksityisasiakkaille ja luottoa voit saada 200 - 10.000 euroa. 

Lisätietoja maksutavoista ja -ehdoista Maksutavat -sivulla.

Muuta kysyttävää?

Lisätietoja saat sähköpostitse info@kone-glans.fi tai puhelimitse 0403 001 050

Tilaa uutiskirjeemme

Saat aina uusimmat asiakastiedotteemme ja tarjouksemme kätevästi sähköpostiisi!

© Copyright 1955-2017 Kone-Glans — Yli 60 vuotta luotettavaa konekauppaa!


Maksuturvan verkkomaksu

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä