Joensuunkatu 10, 24100 Salo. Myymälä avoinna ma-to 9.00 - 17.00, pe 9.00 - 18.00 ja la 9.00 - 14.00

Niittokoneet

Kotipihan niittokone leikkaa pitkäksi kasvaneen heinän

niittokone

Pitkäksi kasvanut heinä ei katkea tavanomaisella ruohonleikkurilla, mutta niittokone hoitaa homman vaivatta. Sen edessä nöyrtyvät pensaat ja pienet puuntaimetkin.


Kone-Glansin vetävä niittokone leikkaa pitkää heinää helposti ja sukkelasti.


Niittokone säästää huomattavasti aikaa perinteiseen raivaussahaan verrattuna. Sitä voi käyttää monessa paikassa, esimerkiksi kesämökkien tai omakotitalojen heinäniittyjen siistimiseen.


Se on juuri oikea laite myös silloin, kun leikattavat kasvustot ovat tavallista ruohoa järeämpiä: pätkittyä saa jopa ohuita puuvartisia pensaita, pieniä puuntaimia tai rantakaislaa.


Niittokone on loistava apuri niissä paikoissa, joissa ruohonleikkuri ei pysty etenemään, tai niitty halutaan ajaa lyhyeksi harvemmin, esimerkiksi kuukauden välein. Niittokone siistii hienosti myös tienvarret.


Niittokoneen käyttäminen ei ole missään nimessä raskasta. Sen perässä vain kävellään samalla tavoin kuin käytettäisiin vetävää ruohonleikkuria. Vetävien pyörien ansiosta mäkiset tai epätasaiset niittyalueet hoituvat helposti.


niittokone


Niittokoneella Heinät talteen

Niittokone kaataa heinän, mutta ei murskaa sitä, joten heinän voi halutessaan kerätä talteen eläimen ruuaksi tai vaikka puutarhan kateaineeksi.


Laite on niin kutsuttu sorminiittokone, jonka terät liikkuvat sivuttain toisiaan vasten katkaisten heinän sen juuresta. Siksi heinä ei murskaannu.


Niittokoneesta on saatavilla kaksi eri mallia, joista edullisempi on Eurosystems Minieffe M800. Kalliimmassa Minieffe M502 -mallissa on isomman moottorin lisäksi herkkuna peruutusvaihde.


Niittokonetta voi huollattaa tavallisissa pienkonehuolloissa. Huollot on myös helppo itse tehdä kotona, koska kuluviin osiin pääsee helposti käsiksi. Yleisimmin kuluvat vaijerit, hihnat ja terät. Myös liikkuvien osien voitelu kuuluu yleisiin huoltotoimiin.


niittokone


Niittokoneesta lisävarustein monitoimikone – Raivaa roskia ja lunta

Niittokoneesta saa todellisen pihan monitoimikoneen lisävarustein, jollaisia ovat esimerkiksi ruohonleikkuulaite ja harjalaite.


Ruohonleikkuri on raskaamman terän ansiosta huomattavasti tehokkaampi kuin normaali perusruohonleikkuri. Sen avulla saa siis leikattua pidempää ruohoa ja jopa matalaa heinää.


Harjalaitteen avulla saa helposti siivottua roskat ja lehdet laatoitetuilta tai asfaltoiduilta pihoilta. Sillä onnistuu talvella pienien lumimäärien harjaus. Jälki on huomattavasti siistimpi ja tarkempi kuin lapiolla tai lumikolalla tehty työ.


Jos hankkii lisävarusteiksi lumen työntämiseen soveltuvan puskulevyn ja ketjut, niittokoneesta tulee talven työjuhta. Työlaitteet saa vaihdettua hetkessä pikakytkentäjärjestelmällä, joka toimii kaikkien lisälaitteiden ja lisäksi niittopään kanssa.


Pikakytkentäjärjestelmässä lisälaite yksinkertaisesti sujautetaan paikoilleen niittokoneeseen, asetetaan hihna oikeaan kohtaan ja lopuksi lisälaite kiristetään kiinni jousien avulla.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat aina uusimmat asiakastiedotteemme ja tarjouksemme kätevästi sähköpostiisi!

© Copyright 1955-2017 Kone-Glans — Yli 60 vuotta luotettavaa konekauppaa!


Maksuturvan verkkomaksu

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä